Nit de l’art jove i contemporani a Girona

Cinc artistes becats de l’Espai Transfronterer d’Art Contemporani van presentar dimecres passat a la sala Fidel Aguilar, de la Rambla, els seus projectes com a cloenda d’unes jornades organitzades pel Bòlit, centre d’art contemporani de Girona.

bolit

Traduccio consecutiva Traduaction

La idea era posar en comú i presentar al públic les propostes artístiques dels guanyadors d’una beca ETAC. Una d’elles, obra de l’artista de Singapur Jennis Li Cheng, va consistir en la col·locació de quatre blocs de gel a la llera del riu Onyar, interceptant parcialment el curs de l’aigua. Amb aquesta acció anomenada “Dissipació”, Jennis Li Cheng va voler expressar la voluntat de permanència dels homes davant l’inevitable flux de la naturalesa.

Per explicar aquesta idea, i la dels altres participants procedents de diferents llocs com Madrid, França o Mèxic, Traduaction va oferir interpretació consecutiva en anglès i traducció dels audiovisuals en francès.

L’ETAC, que té el suport de l’Eurorregió Pirineus Mediterrània, construeix una relació de cooperació entre centres d’arts visuals contemporanis i ofereix un programa de residències per a artistes joves europeus i de la resta del món.

L’art és un llenguatge universal però un traductor sempre ajuda a fer arribar el missatge. ‪#‎traductorsinaction‬ ‪#‎BolitGirona‬

1 resposta

Deixa una resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *