ELS NOSTRES SERVEIS

TRADUCCIÓ

La traducció dels productes i serveis d’una marca és una oportunitat d’incrementar els resultats de l’empresa. A TRADUaction us ho posem fàcil i us garantim que el missatge arriba amb fidelitat.

INTERPRETACIÓ

Seleccionem el millor equip d’intèrprets per als teus congressos i seminaris. Us aconsellem sobre les necessitats tècniques i recopilem la informació necessària per preparar la feina dels traductors.

TRADUCCIÓ JURADA

Traduccions jurades (públiques, oficials o certificades) de documents, amb el segell i firma del traductor nomenat pel Ministeri d’Exteriors o la Generalitat. SERVEI URGENT per a jurades de l’anglès i francès.

CORRECCIÓ DE TEXTOS I D’ESTIL

Un text ben escrit és la millor carta de presentació d’un producte, un servei o un treball de recerca. Aconsegueix que l’atenció se centri en el contingut i no en les formes o els errors ortogràfics.

TRANSCRIPCIÓ D’ÀUDIO I VÍDEO

Transcrivim arxius d’àudio i vídeo perquè pugueu disposar del contingut en format de text i suport informàtic (word o txt). Un cop transcrit el document, ens encarreguem de la seva traducció.

EDICIÓ I REDACCIÓ DE CONTINGUTS

Adaptem el teu catàleg perquè connecti amb clients potencials, escrivim sobre la teva empresa o fem una presentació. Tu ens dones els elements, nosaltres hi posem les formes. Fem una prova!

QUÈ OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS?

Jordi Linares

Per a nosaltres l’equip de Traduaction és garantia de professionalitat, excel·lència i celeritat en l’entrega dels serveis de traducció encarregats. Estem molt satisfets de poder comptar amb proveïdors d’aquesta alçada.

Jordi LinaresMàrqueting. Lloret Turisme
Sílvia Aznar

L’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Girona organitza periòdicament congressos i jornades internacionals sobre docència i innovació universitàries. Des de fa anys comptem amb l’equip de Traduaction per a les traduccions simultànies de les conferències que s’hi imparteixen. El seu tracte personal i proper, la professionalitat dels intèrprets i l’agilitat i seriositat del servei que ofereixen són aspectes que valorem a l’hora contractar els seus serveis.

Sílvia AznarICE.Universitat de Girona
Lliga dels Drets dels Pobles

Disposar dels serveis de Traduaction significa professionalitat i cordialitat, qualitat i rapidesa.

Lliga dels Drets dels Pobles